hey

hey

F IS FOR FELDER AND FYODOR

Wednesday, February 19, 2014


Flashback to London Fashion Week day one and two my favourite and completely different collections of that day - Felder Felder and Fyodor Golan. The thing why I choose exactly these two is that if we could mix Felder's soft, feminine elegance and minimalism with Fyodor's boyish, sportish in a way, looks with those amazing 90's rapper's braids and leather imitations, fur (and pink, of course!) we'll find  something similar to my 'style-mixed' style so far! What do you think, hm? Both breathtaking collections and inspiring venues, but what I loved the most is HAIR, I mean look at Felder's messy dropped back hair it feels like models went to bed with a precious done ponytail and woke up with the chaotic post-night hairdo haha! 

Well that's it for today but I have some LFW outfits to show you so definitely stay tuned!

Love, K.
ph: me

2 comments:

  1. I am an author that adores writing regarding best annuity however I also love reading other people's work. I am so delighted I stumbled on your web page due to the fact that I found the feedy ourf ashion animal and I find it so outstanding.

    breast lift tape

    ReplyDelete
  2. Vždy se snažíme poskytovat našim věrným zákazníkům tu nejlepší kvalitu a proto budeme pokračovat ve vývoji naší nabídky i v nadcházejících letech.

    Bye Bra je jednoduché řešení, jak rychle a efektivně zvýraznit ženské poprsí bez potřeby chirurgie, či dokonce bez klasické podprsenky! Bye Bra je vyrobena z ultratenké a pružné samopřilnoucí fólie ve tvaru podkovy, která umožní posunout bradavky směrem nahoru o několik centimetrů. Může se také použít pro korekci nerovností, například v případě, když má žena rozdílný tvar nebo velikost prsů, nebo asymetricky umístěné bradavky. Bye Bra nabízí speciální technologii 3M hmoty, která se používá i ve zdravotnictví a je proto naprosto bezpečná pro použití. Totéž se zdaleka nedá říci o kvalitě čínských podvodných kopií.

    Bye Bra nejenže zvedá poprsí a vytváří symetrii, také výrazně zvyšuje sebevědomí a sebedůvěru její nositelky. Bye Bra také zvyšuje možnosti vašeho šatníku, protože nošení outfitů bez ramínek, se zádovým výstřihem a jiných odvážných kreací je s ní najednou překvapivě jednoduché a pohodlné.

    Nezapomeňte, že Bye Bra je voděodolná, takže si ji můžete pohodlně obléknout i pod plavky, dokonce pod bikini!
    Neviditelná podprsenka
    Neviditelných podprsenek
    Podprsenka bez raminek

    ReplyDelete