hey

hey

THE SENSATION

Sunday, November 11, 2012


Hello there guys how are you?

I'm happy to present my brand new outfit post ( It's one of my favourite this season so hope you will like it too ) and my fresh new clothing pieces. Finally finally I've tried to wear one of this year sensational combo - skirt on pants! I was inspired by a beautiful woman and this "sphere specialist" Sandra Hagelstam from one of my favourite blogs "5 inch and up". Even if my boyfriend didn't find this combination really attractive I'm so crazy about this look and what do you think?



Also big thank to MINUSEY for this amazing oversized galactic pullover which I won in their giveaway contest - It's really more than perfect. I was wearing Zara biker pants & heels, Topshop pencil sporty skirt and H&M black fake fur handbag.



So, have a nice Sunday and see you soon,
K.















PHOTOS BY VINCAS

Facebook/Lookbook/Bloglovin

21 comments:

  1. Replies
    1. Kiekvienam savo, prie mados reikia pribręsti ;-)) ačiū už nuomonę

      Delete
  2. O kojytėm nešalta su tokiais bateliais? Beja, rankinė - tobulumo viršūnė! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ačiū labai, o dėl batų tai tikrai nešalta, dar vakar su jais buvau, čia orai palankūs basoms kojytėms ;-)))

      Delete
  3. Nelabai tinka sijonas prie kelnių...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ačiū už nuomonę, kaip pažiūrėsi, kiekvienas mato savaip ;-)

      Delete
  4. Dėl mados suprantu, na, nelabai žinau,koks tavo požiūris į visa tai, bet manau visai pamest galvos visvien nereikėtų:) Aš irgi vis planuoju kelnės-sijonas derinį, tik manau, geriau atrodytų laisvesnis, arba šiek tiek aptemptesnės kelnės.

    Anyway-giriu tave už drąsą išbandymams. Sėkmės:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dėkui, ačiū už palaikymą, aš kažkaip labai džiaugiuos šiuo deriniu ir visai nepergyvenu, kad daug kam kelnės + sijonas ir gali pasirodyti neįprasta kombinacija, viskas ateis su laiku :-)) o dėl kelnių tai galbūt ir norėtųsi labiau aptemptų, bet kiek turiu kelnių/džinsų, jos niekaip niekad neaptempia mano kojų pilnai..

      Delete
    2. cia gelbsti legginsai :) man asmeniskai irgi nesiziuri, bet ne del to,kad sijonas ant kelniu, greicausiai man sijonas del spalvos iskrenta is konteksto.. ir atrodo, kad uzsidejai siaip sau ji :) bet siaip tikrai neblogas bandymas! drasus labai :)

      Delete
    3. Su legginsais irgi nedraugauju, deja ;-(( Sijonas derintas spalviškai prie viršutinės dalies printų, ačiū ;-)

      Delete
  5. Ir as is karto pagalvojau apie aptemptesnes kelnes, bet pati turiu problema surasti idealiai priglundancias:/ taigi suprantu Tave. Sijonas ir man spalviskai labai tinka prie virsaus, bet prie kelniu tikrai nekas, nezinau nezinau. Manau kad reikia tureti savo galva ir jei madinga bus liemenele ant megztinio uzsidet irgi nesiosim? bet ziurint is kitos puses, svarbu kad Tau patinka ir jauteisi gerai, nes as Gyvenime neisdrisciau taip iseiti net i lauka savo:D O to turbut man ir truksta..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ačiū už išsamų pasisakymą, bet turėčiau pastebėti, jog tikrai nenešioju "tai, kas madinga" pametusi galvą, šį derinį sugalvojau įkvėpta kito žmogaus stiliaus, taigi ;-)

      Delete
  6. O man patinka! aišku gal šis derinukas ir netaps mano mėgstamiausiu, bet vis tiek puikiai įsipaišo į Tavo stilių. ir Tau beje labai tinka ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ačiū, Asta, labai malonu, kad matai šiame outfite kažko daugiau ir kažką giliau, kalbu apie mano stilių, o ne tik apie mitą, kad kelnės prie sijono visiškai netinka ;-))) Dėkui, man irgi patinka !

      Delete
  7. Žiauriai faina kai yra žmonių, kurie nesėdi vietoj su tipiniu "kelnės+oversized megstukas+uggsai" deriniu, o iesko ko nors įdomesnio, kitokio. Kuria, semiasi įkvėpimo. Puikiai atrodai!! tu mano įkvėpėja:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaip džiugu, kad yra tokių žmonių kaip tu, ačiū ačiū ačiū už nuoširdumą, kaip gera būti įkvepėja, to ir siekiu rašydama šį tinklaraštį :-))

      Delete
  8. Siaip zaviuosi tavo drasa, kad nebijai taip ekspiremntuoti, o juolabiau iseioti i viesuma :) man sis derinys tika katastrofa, bet gerbiu uz drasa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ačiū už nuomonę, bet atleisk, nes nematau čia jokios drąsos :-)))

      Delete
  9. Like the t-shirt so much! I actually ordered the same one today :)

    ReplyDelete