hey

hey

NEW IN - CLASSY

Wednesday, September 05, 2012



Preparing my closet for autumn 2012. Here come the dark colors (black, grey, dark blue, khaki and other tones) & bright accents such as my new GAP neon sweater and those beautiful statement diamond earrings from one of my favorite vintage boutiques in Vilnius. Also I'm happy about this new black leather biker vest from H&M and Zara black leather imitation pants so rocky classy cool! Well yeah, Mr. Autumn!

And what do you think? Have you filled your closet with all those jazzy autumn clothes, bags and accessories?

Have a nice day,
K.

P.s. I have finally finished my black diamond cap! Want to see the result?

5 comments:

  1. lovely purchase!

    http://chocolatefashioncoffee.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  2. As taip ir maniau kad dursi man i pasirdzius su dar viena kokia nerealia liemene (kaip buvo su baltaja zaros kai pirmakart pas tave pamaciau) ir stai! :d Ji nuostabi! Dar nerealus zalias megztukas, atrodo labai kokybiskas ir malonaus audinio :))

    As dar neperinu visiskai prie rudenisko garderobo, stengiuos neskausmingai pereit :) O pereisiu po blusturgio, kur tikiuosi pratustinti spinta gerokai!

    Beje, kaip daznai tu apsipirkineji ir ar daug isleidi pirkiniams?:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atsiprašau, Sandra, nenorėjau sukelt skausmo :-D aš pati labai apsidžiaugiau šiuo netikėtu radiniu, negaliu atsisprint liemenėms, o rudeniui juoda tikrai labiau tinka nei balta. O dėl išlaidų tai jau kažkada minėjau, kad nelabai norėtųsi viešai kalbėt apie pinigus, bet šiaip viskas priklauso nuo to, kaip labai aš noriu daikto, kiek jis vertas ir kiek galiu sau leisti paišlaidauti vieną ar kitą dieną.
      Pvz. šie pirkiniai yra iš serijos "Chic is cheap" už juos visus paklojau tik vos vos virš šimto litų :-)

      Delete