hey

hey

ITALY PHOTO DIARY | part one

Monday, July 16, 2012

Ciao! I'm officially back from my dream country Italy and I've got a lot of pictures to show you guys! 

I've landed in the Vilnius International Airport last Thursday, but because of my school graduation party and preparation for it, I didn't have time to select and organize these pictures and memories of my wonderful trip.

This time I traveled around the northern part of Italy because it's the only part I've been only once before. I love the northern Italy because of the mountains and absolutely different views from the southern part of Italy. I've started my holidays in the little town on the Lago di Garda's lake shore called Sirmione. Lago di Garda is one of the most famous and biggest lake in all over the Italy and I should say that I really fell in love with it. After magical three day stay in Sirmione, I visited Romeo's and Juliette's love city Verona which I really liked as well. In these pictures you can see my two day's outfits and random views from Lago di Garda and Verona.

Stay tuned for the second part of my holiday photos in Italy,

Hope you like it, K.
 




15 comments:

  1. Kriste, fotkes nuostabios, tavo derinukai, taip pat ;)))

    laukiam daugiau!

    ReplyDelete
  2. Kriste :oooo nuotraukos nuostabios, o tu dar nuostabesne! Laukiu kito post'o :))

    ReplyDelete
  3. Ačiū, merginos, gaila, kad tikrojo vaizdo ir emocijų taip ir nepavyko perteikti, tačiau džiaugiuos, kad jums patiko !

    ReplyDelete
  4. ziauriai fainai ir labai labai gerai atrodai visur!! osooom

    ReplyDelete
  5. Wowww labai baltai pavydziu :)

    ReplyDelete
  6. Kaip viskas tobula! :)) as irgi niekaip Italijos nesugebu iskrapstyt is savo sirdies, beveik kiekvienos atostogos ta pacia kryptimi! :)) Viva Italia! :))))

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Kokie grazus vaizdeliai ir tavo derinukai! super!!!

    http://euphoriasroom.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. truputi pabuvus italijoj atrodo, kad ji nuostabi, pradejus ten gyvent susidarai kiek kitoki ispudi :)cia kiek teko girdet, ir del vidiniu dalyku. tiesa, as ja vis tiek myliu,nes roma jau tapo namais!o del derinuku grazu,bet per daug drastiska bent man:))mergaitiskas sijonukas ir converse niekada nederejo mano akimis, bet saunu jai tau tinka ir patinka!

    ReplyDelete
  10. Normalus dalykas, kad ilgiau pagyvenus vienoje ar kitoje šalyje, susidaro visai kitoks įspūdis nei karts nuo karto joje apsilankant, bet kad ir kiek daug, ir kokios skirtingos Italijos mačiau per savo gan trumpą gyvenimą, ji man vis dar išlieka numeris vienas Europoje ( neskaitant Prancūzijos rivjeros ).

    O dėl derinukų, tai ši kelionė buvo skirta būtent poilsiui nuo mokslų ir rutinos, pasiemiau tik rankinį bagažą, todėl įsimečiau patogius ir mylimus conversus, mano akimis, jie visai puikiai padėjo sukurti kelioninį 'sporty chic' stiliuką :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahh,tiesa, apie si reikala visai nepagalvojau! conversiukai kelioneje - nepakeiciamas dalykas :) be to manau, kad tau jie tiko gal ne tiek prie stiliaus, kaip tavo asmenybes!:) o italija pavergia sirdis daugelio zmnoiu..kartais tik nezinau kodel :)

      Delete
  11. You are beautiful. I like your blog :)

    ReplyDelete
  12. i love your pics and your blog!!! www.oysho.com

    ReplyDelete
  13. beautiful! love first outfit :>

    ReplyDelete
  14. Beautiful pictures! I really like your necklace and vest. I would like to invite you to my blog, come to visit it when you have time :)

    ReplyDelete